Slapukų politika

I. Bendrosios nuostatos

  1. Gyvybės draudimo UAB „SB DRAUDIMAS“ (toliau tekste – Bendrovė) įsipareigojusi saugoti bei atsakingai tvarkyti klientų asmens duomenis. Šiame dokumente pateikiama informacija, kaip tvarkomi asmens duomenys naudojant slapukus
  2. Slapukas – tai nedidelė informacijos rinkmena (angl. file) atsiųsta į kliento kompiuterį ar kitą įrenginį (pavyzdžiui, mobilųjį telefoną) klientui besilankant atitinkamoje interneto svetainėje, ir išsaugoma kliento naršyklėje. Bendrovė atsakinga už slapukų diegimą, atkūrimą ir atnaujinimą.

II. Bendrovės naudojami slapukai

Slapuko naudojimo vieta
Slapuko pavadinimas
Paskirtis
Naudojami duomenys
Galiojimo laikas
cookielawinfo-checkbox-necessary
Slapukas išsaugo duomenis, kad vartotojas sutinka su tinklalapio slapukų politika
Unikalus identifikatorius
365 dienos
viewed_cookie_policy
Slapukas išsaugo duomenis, kad vartotojas susipažino su tinklalapio slapukų politika
Unikalus identifikatorius
365 dienos
Slapuko naudojimo vieta
Slapuko pavadinimas
cookielawinfo-checkbox-necessary
viewed_cookie_policy
Paskirtis
Naudojami duomenys
Slapukas išsaugo duomenis, kad vartotojas sutinka su tinklalapio slapukų politika
Unikalus identifikatorius
Slapukas išsaugo duomenis, kad vartotojas susipažino su tinklalapio slapukų politika
Unikalus identifikatorius
Galiojimo laikas
365 dienos
365 dienos

III. Slapukų naudojimas ir pašalinimas

  1. Slapukai naudojami skaidriai ir atsakingai. Kokie slapukai įrašomi, visuomet galima peržiūrėti savo naršyklėje. Bet kada galima atšaukti sutikimą naudoti slapukus, pakeičiant nustatymus ir ištrinant įrašytus slapukus.
  2. Daugelis naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Klientai naršyklėje gali išjungti slapukus, bet reikia žinoti, kad jeigu tai bus padaryta, gali būti prarasta galimybė naudotis daugybe funkcijų, kurios būtinos, kad interneto svetainė veiktų kaip dera. Jeigu Klientui reikia išsamesnės informacijos apie slapukus, interneto svetainėje www.aboutcookies.org yra išsamios, nepriklausomos informacijos apie tai, kaip išjungti slapukus per naršyklės nuostatas ir kaip pašalinti slapukus, kurie jau yra kliento kompiuteryje. Kad pašalinti slapukus iš mobiliojo telefono, reikia pasiskaityti telefono naudojimo instrukciją.

IV. Asmens duomenų saugumas

  1. Slapukų surinkti asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo), Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo bei kitų asmens duomenų apsaugą reglamentuojančių teisės aktų nuostatomis. Vadovaujantis teisės aktų reikalavimais taikomos saugumo priemonės, kurios užkirstų kelią neteisėtam asmens duomenų atskleidimui bei neteisėtam jų panaudojimui.

V. Slapukų politikos galiojimas ir pakeitimai

  1. Klientai su Slapukų politika gali susipažinti ir interneto svetainėje www.sbdraudimas.lt
  2. Bendrovė turi teisę bet kuriuo metu vienašališkai pakeisti šią Slapukų politiką, informuodama klientą apie pakeitimus paskelbiant Bendrovės interneto svetainėje.
  3. Tuo atveju, jeigu Bendrovė pradės naudoti naujus (šioje Slapukų politikoje nenurodytus) slapukus, bus prašomas naujas sutikimas dėl slapukų naudojimo.